Ta del av slutrapporten från Euroskills2016.

EuroSkills2016 blev en inspirerande manifestation för yrkesutbildningar och framtidslust.

På plats fanns det 35 tävlingsyrken och 9 presentationsyrken representerade. Totalt var det 500 tävlanden från 34 olika länder. För besökarna fanns det också möjlighet att testa någon eller flera av de 26 prova på aktiviteter som fanns på plats.

EuroSkills2016 blev en publiksuccé!
Under tävlingsdagarna har 74 736 besök gjorts på EuroSkills. Antalet besökare, alltså unika personer som har besökt evenemanget, beräknas till cirka 65 000. Av dessa hade hela 34 000 skolelever föranmält sig.

Antalet besök överträffade allas förväntningar. Euroskills 2016 arrangeras på uppdrag av Worldskills Europe genom WorldSkills Sweden, Göteborg & Co och Svenska Mässan.

Ta del av EuroSkills slutrapport.

Share This: